E, TO JE SREĆA: Pronašao 20 dolara na podu, uplatio lutriju i osvojio milion!

Izvor: Kurir, 01.Sep.2015, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, TO JE SREĆA: Pronašao 20 dolara na podu, uplatio lutriju i osvojio milion!

Čovek koji je pronašao novčanicu od 20 dolara na ulici u blizini međunarodnog aerodroma u San Francisku, iskoristio je nađeni novac da uplati lutriju i osvojio glavnu nagradu od milion dolara.

Hubert Tang je za 20 srećnih dolara kupio dve greb-greb kartice u prodavnici u blizini aerodroma i osvojio glavnu nagradu na jednom od listića

"Ogrebao sam listić ispred radnje. Rekao sam svom prijatelju sa kojim sam bio u tom trenutku, da ne znam da li je ovo zaista, ali da piše >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da sam osvojio milion dolara", izjavio je Tang.

Hubert Tang je takođe saopštio da nije igrao na sređu više od 10 godina, pre nego što je kupio dva listića. Za sada nema ideju kako će potrošiti novac, ali je rekao da će ostavljati novčanice od  20 dolara na raznim mestima kako bi sledećim igračima doneti istu sreću.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.