Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Jun.2015, 06:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvodnevna sjednica PIC-a u Sarajevu

Politički direktori iz zemalja Upravnog odbora Vijeća za provedbu mira (PIC) sastat će se danas i sutra u Sarajevu da bi razmotrili trenutnu situaciju u Bosni i Hercegovini.

Članovi Upravnog odbora PIC-a danas će razgovarati sa načelnikom općine Srebrenica Ćamilom Durakovićem o pripremama za obilježavanje 20. godišnjice genocida u Srebrenici.

U srijedu, 10. juna razgovori će biti fokusirani na program reformi koji predstoji BiH.

Članovi PIC-a će čuti prezentaciju rukovodstva Vijeća ministara BiH o prioritetima novih vlasti na nivou BiH, saopćeno je iz OHR-a.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Dvodnevna sjednica PIC-a u Sarajevu

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2015

SARAJEVO - Politički direktori iz zemalja Upravnog odbora Savjeta za provođenje mira (PIC) sastataju se danas i sutra u Sarajevu da bi razmotrili trenutnu situaciju u Bosni i Hercegovini...Članovi Upravnog odbora PIC-a danas će razgovarati sa načelnikom opštine Srebrenica Ćamilom Durakovićem...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.