Dva policajca ubijena u pucnjavi u Portugalu

Izvor: Blic, 30.Avg.2015, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva policajca ubijena u pucnjavi u Portugalu

Dva policajca su ubijena i dve osobe su povređene u pucnjavi koja se dogodila u gradu Kinta do Konde, oko 30 kilometara od Lisabona, saopštila je sinoć portugalska policija.

Jedan policajac je preminuo na licu mesta, dok je drugi policajac u civilu ubijen kad se približavao kolegi da mu pomogne, javila je portugalska agencija Lusa.

Ubica je 77-godišnji Portugalac koji je odmah priveden i prebačen u psihijatrijsku bolnicu jer je prilikom hapšenja pokušao samoubistvo.

Dve osobe su povređene u pucnjavi koja se dogodila, prema lokalnim medijima, zbog svađe između suseda.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Portugal: Dva policajca ubijena u pucnjavi

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Avg.2015

LISABON - Dva policajca i još jedna osoba ubijeni su u pucnjavi u blizini Lisabona, saopštila je portugalska policija...Još jedan čovjek je ranjen kada je muškarac otvorio vatru u mjestu Kinta do Konde, oko 30 kilometara južno od prestonice, nakon svađe među susjedima, javila je portugalska tv...Kada...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.