Dobro platio švaleraciju: Evo zbog čega je opasan seks na jednu noć..

Izvor: 24sata, 01.Sep.2014, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobro platio švaleraciju: Evo zbog čega je opasan seks na jednu noć..

Jedan muškarac odlučio je da prevari svoju suprugu dok je bila van grada, međutim nije se nadao da će mu se ovo desiti.

On je odlučio da prevari ženu sa damom koju do tog dana nije ni poznavao. Kada se ujutro probudio dočekalo ga je iznenađenje… Oženjeni muškarac nazvao je policiju i rekao da ga je opljačkala žena s kojom je, kako je priznao, imao seks za jednu noć.

Taj čovek, čija supruga nije bila u gradu, upoznao je ženu u baru u Manchesteru i pozvao >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << je u svoju hotelsku sobu. A ovaj sastanak na kraju se pretvorio i u pljačku, piše Manchester Evening News. Naime, čovek je zaspao oko 3.00 sata, a kad se probudio oko 7.00 sati shvatio je da je žena s kojom je imao odnos nestala s njegovim novčanikom, mobilnim i novcem koji je imao u džepovima.

Nazvao je policiju i prijavio krađu. Policajci su pozvani u 7.23 ujutro iz apartmana u Manchesteru. Policija je kasnije objavila na Twitteru:

- Čuvajte se sekka za jednu noć. Dobili smo poziv od oženjenog muškarca koji je devojku pozvao u hotelsku sobu, a kad se probudio njegovog novčanika, mobilnog i novca nije bilo.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.