Davutoglu: Oborićemo svaki avion koji naruši naš vazdušni prostor

Izvor: Blic, 17.Okt.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davutoglu: Oborićemo svaki avion koji naruši naš vazdušni prostor

Turska neće oklevati da obori vojne avione u svom vazdušnom prostoru, rekao je danas turski premijer Ahmet Davutoglu.

"Juče smo oborili jednu bespilotnu letelicu. Da je bio avion uradili bismo isto. Naša pravila angažovanja su poznata", rekao je on.

Davutoglu je na skupu svoje vladajuće "Partije pravde i razvoja"(AKP) u centralnom gradu Kajzeri dodao da će Turska adekvatno odgovoriti na eventualno narušavanje svojih granica.

Turska je juče oborila neidentifikovanu bespilotnu letelicu u blizini granice sa Sirijom.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Davutoglu: Turska će oboriti avion koji naruši njen vazdušni prostor

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Okt.2015

Turska neće oklijevati da obori vojne avione u svom vazdušnom prostoru, rekao je danas turski premijer Ahmet Davutoglu..."Juče smo oborili jednu bespilotnu letjelicu. Da je bio avion uradili bismo isto. Naša pravila angažovanja su poznata", rekao je on...Davutoglu je na skupu svoje vladajuće "Partije...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.