DRAKUL IZ BEOGRADA Lažno se predstavio, čekao da zaspi - a onda ga opljačkao

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAKUL IZ BEOGRADA Lažno se predstavio, čekao da zaspi - a onda ga opljačkao

Srđanu Drakuli (31), Gospićaninu s prebivalištem u Beogradu i boravištem u Zagrebu, uskoro će početi suđenje jer je Optužno veće Opštinskog suda u Šibeniku potvrdilo optužnicu zbog računarske prevare i falsifikovanja isprava.

Tužitelji za Drakulu traže sedam meseci zatvora, on sve negira, a njegov advokat tvrdi da dokazi ne postoje.

Drakulinu drugu stranu upoznao je Josip H. čiju je karticu, prema optužnici, ukrao i "peglao".

- U avgustu 2012. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Vodicama mi se predstavio kao Srđan Popivoda. Učinio mi se dobar i neiskvaren. Popili smo kafu. U oktobru sam imao sudar i bio sam povređen pa mi je priskočio u pomoć. Zbog povreda sam pio tablete koje su me uspavljivale. On je uzeo moj MasterCard i u prodavnici Gloriamaris bez mog znanja kupio nakit - opisao je Josip H.

Sumnjiv je bio i prodavačici od koje je kupio nakit.

- Tražio je za svoju majku narukvicu s crvenim koralima i žutim 18-karatnim zlatom. Koštala je 7100 kuna (112.600,32 dinara). Izvadio je karticu s imenom Josip H. i tako je potpisao slip. Bilo mi je čudno što govori srpski, a ima hrvatsko ime - rekla je prodavačica..

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.