DEVOJKA SA SELA OSVOJIĆE SVET: Srpska misica Anđelija u ekskluzivnom modnom editorijalu (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Okt.2016, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEVOJKA SA SELA OSVOJIĆE SVET: Srpska misica Anđelija u ekskluzivnom modnom editorijalu (FOTO) (VIDEO)

Aktuelna mis Srbije, Anđelija Rogić, prve ekskluzive fotografije otkako je ponela lentu odlučila je da snimi baš za portal Telegraf.rs. Ova lepotica rođena je pre 22 godine u selu Gorjani nadomak Užica, gde joj živi porodica.

Studira na Učiteljskom fakultetu u Beogradu i boravi u Studentskom gradu. Želi da postane vaspitačica. Igra folklor već osam godina i zahvaljujući tome proputovala je mnogo zemalja. Usavršava engleski jezik.

- Čovek je tamo gde su mu misli >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << – poručuje Anđelija koja jedva čeka decembar, kada će srpsku lepotu predstavljati na takmičenju za “Miss World”.

Svojom lepotom pleni gde god da se pojavi. Svojim izgledom podeseća na Grejs Keli i bivšu mis Nikicu Marinović. Poseduje talenat za imitaciju i zbog toga je porede sa Biljanom Ristić, takođe našom uspešnom takmičarkom na manifestaciji Mis sveta.

Haljine koje Anđelija nosi kreirala je u svom W Dress studiju sjajna Valentina Vidal. Za šminku i frizuru pobrinuo se, kao i uvek profesionalni tim Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity”.

Foto: Aleksandra Bogićević

Ovom prilikom želimo da iskažemo specijalnu zahvalnost beogradskom hotelu “Constantine the Great” i njihovom prelepom ambijentu u kojem je fotograf Aleksandra Bogićević zabeležila fenomenalne fotografije koje možete da pogledate na narednoj strani:

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.