Ćerka Klausa Kinskog Pola optužila oca za zlostavljanje

Izvor: Blic, 09.Jan.2013, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Klausa Kinskog Pola optužila oca za zlostavljanje

Pola Kinski, starija ćerka pokojnog glumca Klausa Kinskog, otkrila je da ju je otac seksualno zlostavljao nekoliko godina u vreme kada je bila devojčica.

Pola je u intervjuu za magazin ''Stern'' rekla da ju je otac, koji je preminuo 1991. godine, seksualno zlostavljao u više navrata od pete do 19. godine. Ona je intervju dala uoči objavljivanja njene knjige u kojoj je pisala o tim nemilim događajima.

Konstantno nestabilan, ali plodan glumac filmova ''Ficgeraldo'' >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i ''Agire, gnev Božji'' (Aguirre, the Wrath of God) i česti saradnik nemačkog reditelja Vernera Hercoga, ignorisao je ''sva odbijanja'' njegove tada mlade ćerke, rekla je Kinski.

- On je uzimao sve što je želeo - rekla je ona, dodajući da je živela u stalnom strahu od njegovih ispada.

Pola Kinski (60) takođe je radila kao glumica kao i njena polu sestra Nastasja. Ona je rekla da je uvek želela da izađe u javnost sa onim što ima da kaže o njemu i da stavi tačku na idealizovanje njenog poznatog oca.

- Bilo mi je muka da slušam kako mi je otac sjajan, genije... - rekla je Pola. - Od njegove smrti ta laskanja su postala samo još gora. -

Ona je istakla da je imala utisak da je njen otac, heroj evropskog posleratnog filma, bio isti na setu kao i kod kuće.

- Nikada nije poštovao druge ljude – rekla je Pola.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćerka Klausa Kinskog optužila oca za seksualno zlostavljanje

Izvor: Blic, 09.Jan.2013

Starija ćerka pokojnog glumca Klausa Kinskog, Pola Kinski, rekla je da ju je otac seksualno zlostavljao nekoliko godina u vreme kada je bila devojčica. Klaus Kinski..Kinski je u intervjuu za magazin ''Stern'' rekla da ju je glumac, koji je preminuo 1991. godine, seksualno zlostavljao u više navrata...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.