Izvor: Danas, 17.Mar.2009, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni odbio susret s opozicijom

Italijanski premijer Silvio Berluskoni „odbio“ je da se tokom jučerašnje posete Crnoj Gori sastane sa predstavnicima parlamentarnih stranaka u Crnoj Gori, izjavio je agenciji Beta lider opozicionog Pokreta za promene Nebojša Medojević. On je kazao da je njegov zahtev za susret sa italijanskim premijerom odbijen uz obrazloženje Ambasade Italije u Crnoj Gori da se Berluskoni „sastaje samo sa predstavnicima zvaničnih institucija“.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berluskoni odbio susret sa crnogorskom opozicijom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Mar.2009, 17:37

Italijanski premijer Silvio Berluskoni "odbio" je da se tokom danasnje posjete Crnoj Gori sastane sa predstavnicima parlamentarnih stranaka u Crnoj Gori, izjavio je agenciji Beta lider lider opozicionog Pokreta za promene Nebojsa Medojevic. Medojevi ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Berluskoni u poseti Crnoj Gori

Izvor: B92, 16.Mar.2009

Podgorica -- Italijanski premijer Silvio Berluskoni založio se u Podgorici za intezivniju ekonomsku saradnju sa Crnom Gorom i veće prisustvo investitora iz Italije... Berluskoni je novinarima posje sastanka sa premijerom Milom Đukanovićem kazao da postoji "širok prostor za italijanske privrednike...

Nastavak na B92...

Berluskoni za više italijanskog kapitala u Crnoj Gori

Izvor: EMportal, 17.Mar.2009

Italijanski premijer Silvio Berluskoni založio se juče u Podgorici za jaču ekonomsku saradnju s Crnom Gorom i veće prisustvo investitora iz Italije.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.