BOSANKA OSVOJILA DŽEKPOT OD MILION DOLARA: Glavna premija u San Dijegu!

Izvor: Kurir, 01.Avg.2015, 06:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOSANKA OSVOJILA DŽEKPOT OD MILION DOLARA: Glavna premija u San Dijegu!

SAN DIJEGO - Radenka D. poreklom iz Bosne i Hercegovine osvojila je džekpot od milion dolara na slot mašinama u jednom kazinu u San Dijegu.

Nakon uručenja čeka, oduševljeno je izjavila da je redovan gost kazina i da je i prethodnih godina imala nekoliko dobitaka, ali da nijedan nije bio ni blizu ovog poslednjeg.

- Svi oko mene su vrištali od iznenađenja kad su videli iznos koji sam osvojila, a ja sam ostala u šoku. Nisam znala šta da kažem - rekla je Radenka i istakla >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da je za taj dobitak uložila četiri dolara.

Džo Navaro, predsednik kazina, izjavio je da je veoma srećan zbog dobitnice koja je zbog osvojenog iznosa ušla u istoriju tog objekta.

- U ime našeg tima najiskrenije čestitamo Radenki na dobitku. Imamo dosta dobitnika džekpota i nadam se da će nas ljudi prepoznati kao jedan od najsrećnijih kazina u San Dijegu - rekao je Brus Hauard iz Uprave kazina.

Inače, Radenka je otkrila da će dobitak iskoristiti za obrazovanje sina i da se nada da će uspeti da poseti i svoju domovinu BiH.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.