Izvor: RuskaRec.ru, 25.Avg.2017, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMD-4M sa novim borbenim modulom „Sinica” prolazi preliminarna ispitivanja

Desantno borbeno vozilo BMD-4M sa novim borbenim modulom „Sinica” prolazi preliminarna ispitivanja. To je u intervjuu za TASS rekao glavni kontruktor „Specijalnog konstruktorskog biroa za mašinogradnju” Sergej Abdulov.
„Sinica je napravljena od nule, po tehničkom zadatku Ministarstva odbrane i sada prolazi preliminarna ispitivanja”, rekao je Abdulov.  
On je istakao da je glavna razlika „Sinice” od modula „Bahča-U”, koji se sada nalazi na BMD-4M, u tome što >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << je novi modul prilagođen takođe borbenim vozilima pešadije BMP-3.
„Izjednačen je pogonski blok, sistem oslanjanja, sada radimo na unifikaciji borbenog dela. Osim toga, naš modul je jeftiniji od Bahče i ima mogućnost da gađa vazdušne ciljeve preko nišana komandanta”, objasnio je sagovornik agencije.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

Ruski konstruktori razvijaju novi oklopni transportera "Bronя":

Izvor: RuskaRec.ru, 25.Avg.2017

Po narudžbini Ministarstva odbrane realizujemo kompletne opitno-konstruktorske radove pod šifrom Bronя (oklop), rekao je glavni konstruktor Specijalnog konstruktorskog biroa za mašinogradnju Sergej Abdulov, prenosi portal Vzglяd.. Planirano je da fabrička testiranja budu završena naredne godine. . Abdulov...

Nastavak na RuskaRec.ru...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.