Avion Turkiš erlajnza vratio se zbog zapaljenog motora

Izvor: Blic, 25.Apr.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion "Turkiš erlajnza" vratio se zbog zapaljenog motora

Avion kompanije "Turkiš erlajnz" (Turkish Airlines), na letu za Milano, danas je zbog zapaljenog motora ubrzano posle poletanja prinudno sleteo na aerodrom u Istanbulu, javile su agencije.

AFP navodi da su svi putnici i članovi posade hitno evakuisani po sletanju aviona na aerodrom "Ataturk".

Nema izveštaja o eventualnim povredama. a kanal TRT navodi da niko nije povređen.

Agencija prenosi snimke kanala NTV na kojima se vidi dim i plamen oko jednog od motora aviona, i vatrogasci kako žure prema avionu tipa "Erbas 320" po sletanju na pistu.

Predstavnici kompanije za sada nisu komentarisali događaj, navodi AP.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Haos na letu za Milano, zapalio se motor aviona!

Izvor: Mondo, 25.Apr.2015

Avion kompanije "Turkiš erlajns" (Turkish Airlines), na letu za Milano, danas je zbog zapaljenog motora ubrzano posle poletanja prinudno sleteo na aerodrom u Istanbulu, javile su agencije...Foto: screenshot/youtube..AFP navodi da su svi putnici i članovi posade hitno evakuisani po sletanju aviona na...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.