Avganistan: Eksplodirao kamion cisterna, stradalo 10 mališana

Izvor: Vesti-online.com, 25.Avg.2015, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avganistan: Eksplodirao kamion cisterna, stradalo 10 mališana

U Avganistanu je poginulo 11 ljudi, a 18 je povređeno u eksploziji kamiona-cisterne u gradu Heratu, saopštio je portparol regionalne bolnice Rafik Šerzai.

Šerzai je naveo da, među žrtvama, ima desetoro dece i da je četvoro povređenih u eksploziji poslato u Iran na tretman za opekotine, pošto im je izgorelo više od 90 odsto tela.

Prema njegovim rečima eksplozija se dogodila u ponedeljak uveče unutar poseda preduzeća za snabdevanje gasom koji je pretvoren u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kamp za interno raseljena lica.

Eksplozija je bila toliko snažna da se vatra sa zapaljenog vozila proširila na kamp, prenela je agencija AP.

Detonacije su se čule u čitavom gradu, a fotografije koje su objavljene na internetu pokazuju vatru koja se uzdiže visoko.

Za sada nije poznato da li je reč o napadu ili su se eksplozije slučajno aktvirale.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Avganistan: U eksploziji gasa poginulo desetoro dece

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Avg.2015

Najmanje 11 osoba, od kojih desetoro dece, stradalo je u eksploziji kamiona koji je prevozio kanistere s gasom u zapadnoj provinciji Herat u Avganistanu, a povređeno je 18 ljudi, rekao je danas lokalni zdravstveni zvaničnik...Portparol bolnice u Heratu Rafik Šerzai rekao je da se ekspolozija dogodila...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.