Albanija: Starac ubio četiri člana porodice pa izvršio samoubistvo

Izvor: Blic, 23.Jul.2014, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanija: Starac ubio četiri člana porodice pa izvršio samoubistvo

U albanskom selu Suk kod grada Fiera sedamdesettrogodišnji starac ubio je juče četiri člana svoje porodice, a potom se ubio.

Prema policijskim izvorima, starac je lovačkom puškom ubio dvojicu svoje braće u dvorištu, a zatim u kući snahu i bratanicu, nakon čega je izvršio samoubistvo u obližnjoj njivi.

Starac se protivio da se njegova bratanica uda za jednog lokalnog mladića, koji mu nije bio po volji. Veridba je bila zakazana za danas.

Za nepunih mesec dana ovo je treće ubistvo u porodicama u Albaniji.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Deda u Albaniji ubio pola familije, pa sebe!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jul.2014

Prema policijskim izvorima, starac je lovačkom puškom ubio dvojicu svoje braće u dvorištu, a zatim u kući snaju i bratanicu, nakon čega je izvršio samoubistvo u obližnjoj njivi. Starac se protivio da se njegova bratanica uda za jednog lokalnog mladića, koji mu nije bio po volji, javio je makedonski...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.