Suzana Mančić otkriva koja je osveta najbolja – seks sa drugim i šoping na njegov račun!

Izvor: Scandal.rs, 04.Maj.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzana Mančić otkriva koja je osveta najbolja – seks sa drugim i šoping na njegov račun!

Tema ovonedeljne emisije “Magazin IN” bila je osveta, nešto za čim smo barem jednom u životu posegnuli kao najubojitijim oružjem protiv one osobe koja nas je povredila.  Na ovu inspirativnu temu,  bez dlake na jeziku govorila je i velika zavodnica voditeljka Suzana Mančić koja je za sebe rekla da nije velika osvetnica, ali joj je u  takvim trenucima besa, svašta padalo na pamet i da je smišljala takve >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << osveta da joj je sad žao što ih sve nije pretočila na papir.

“Padalo mi je na pamet da mu isečem najbolja odela, da mu upadnem na svadbu i kažem: ‘Ja došla, malo sam zakasnila’. Bilo je svakakvih slučajeva, ali nikada ne bih išla protiv žena sa kojom me je muškarac prevario, već samo protiv njega”, izjavila je plavokosa Suzana.

A koja osveta je po njoj, najbolja, kratko je izjavila.

“Spavala bih s drugim, to je najefikasnija i najbrža osveta. Seks i šoping na njegov račun, to je najbolja osveta.”

Dešavalo se da je i ona ostavljala svoje partnere, a kako su se neki od njih njoj osvetili, otkrila je u emisiji.

“Bilo je svakojakih slučajeva.  Čovek koga sam ja jednom ostavila, a imao je ovlašćenje, ispraznio je sve moje račune. Verovatno je hteo da naplati svu vrednost onog nakita što mi je poklonio i to je bila veoma ružna osveta”, rekla je Mančićeva.

 

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.