Ubici Tijane Jurić određen pritvor

Izvor: Politika, 09.Avg.2014, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubici Tijane Jurić određen pritvor

BEOGRAD/SUBOTICA – Viši sud u Subotici odredio je noćas pritvor Draganu Đuriću (34) osumnjičenom za ubistvo Tijane Jurić (15) iz Bajmoka.

Saslušanje je trajalo do jedan sat posle ponoći, a pritvor mu je određen po četiri zakonska osnova, rekla je Tanjugu sekretar Višeg suda Jelena Bogovac Zelić.

Sudija za prethodni postupak mu je, na predlog Višeg tužilaštva u Subotici, odredio pritvor zbog opasnosti od bekstva, visine zaprećene kazne za teško ubistvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << za koje je osumnjičen, zbog okolnosti pod kojima je delo izvršeno kao i zbog uznemirenja javnosti.

Đurić je nakon saslušanja u sudu prebačen u pritvorsku jedinicu okružnog zatvora u Subotici.

Đurić se tereti za krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 30 do 40 godina zatvora.

Tanjug

objavljeno: 09.08.2014.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.