LUDI TIKET, utorak, 188.096 dinara: Filipe, svaka ti takva bila!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2016, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, utorak, 188.096 dinara: Filipe, svaka ti takva bila!

Defanzivac srpskog porekla dao gol u švedskoj drugoj ligi u 89. minutu za prolazak tiketa i odličan dobitak

Igrač MOZZARTA iz Subotice u ponedeljak se bavio samo severom Evrope i to mu se i te kako isplatilo!

On je na tiket stavio 10 parova, a tipove je kombinovao - od čistih kečeva, preko jedne dvojke i prelaza iz keca u kec, zatim tipovanja na broj golova, sve do KOMBINAZZIJE 2&GG (pobediće gost, a oba tima daće bar po gol), koja je s kvotom 4,40 i najviše doprinela >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sjajnom dobitku.

Većina parova „došla“ je bez većih prepreka, a najdramatičenije bilo je upravo na utakmici koja je nosila pomenutu kvotu 4,40. U švedskom Superetanu (druga liga) Ljungšile i AFC Junajted u prvom poluvremenu postigli su po jedan gol i tako ispunili jedan deo tipa (GG). U nastavku je bio potreban još jedan pogodak gostiju da bi došla i dvojka. A on nikako nije „padao“ - sve do 89. minuta kada je 23-godišnji Filip Rogić, defanzivac srpskog porekla, zatresao mrežu domaćina, doneo tri boda svom timu i skoro 200.000 dinara MOZZARTOVOM kladiocu iz Subotice.

Na uplaćenih 100 dinara, s ukupnom kvotom 1.567, na ovom tiketu naplaćeno je 188.096 dinara, uz MOZZART BONUS od 31.349 dinara, odnosno 20% na deset odigranih parova.

Čestitamo!
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.