Vučević: U SNS-u nije bilo razgovora o predsedničkim izborima

Izvor: RTS, 28.Avg.2016, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević: U SNS-u nije bilo razgovora o predsedničkim izborima

Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da u toj stranci nije bilo razgovora o predsedničkim izborima.
Miloš Vučević je rekao Tanjugu da su informacije koje se plasiraju u javnosti tim povodom medijske spekulacije.
"Niti smo razgovarali o strategiji niti o potencijalnim kandidatima, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a kada za to dođe vreme mi ćemo na stranačkim organima doneti odluku o našem učešću, odnosno o tome kakao će se SNS postaviti prema predsedničkim izborima", rekao je Vučević.
On je dodao da je rok za predsedničke izbore u Republici Srbiji, maj 2017. godine i da ima sasvim dovoljno vremena da se u Srpskoj naprednoj stranci razgovara na tu temu.
Prema Vučevićevim rečima, neki političari, koji, kako je rekao, nemaju šta da pokažu da konkretno i korisno rade za građane Srbije, koriste tu temu da sebe plasiraju u medije.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučević: U SNS-u nije bilo razgovora o predsednickim izborima

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Avg.2016

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da u toj stranci nije bilo razgovora o predsedničkim izborima...Vučević je rekao Tanjugu da su informacije koje se plasiraju u javnosti tim povodom medijske spekulacije..."Niti smo razgovarali o strategiji niti o potencijalnim...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vučević: Izbori za predsednika nisu tema

Izvor: OkRadio.rs, 29.Avg.2016, 08:48

Izbori za predsednika Srbije nisu bili tema među naprednjacima, kaže potpredsednik ove stranke Miloš Vučević Izbori za predsednika Srbije nisu bili tema među naprednjacima, kaže potpredsednik ove stranke Miloš Vučević. On je za “Novosti” rekao da su sve informacije koje su se o tome...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.