SNS: Pajtića baš briga za izbeglice

Izvor: Radio 021, 12.Feb.2016, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pajtića baš briga za izbeglice

Srpska napredna stranka saopštila je danas da Bojanu Pajtiću nije stalo ni do srpskih izbeglica, a kamoli do tuđih, "što je pokazao svima dok se brčkao i sunčao na Brionima, dok su svi Srbi tugovali, a Hrvatska proslavljala Oluju".

"Građani nisu zaboravili ni kako je Demokratska stranka, zajedno sa Dverima, organizovala skandalozne mitinge mržnje prema migrantima i terala izbeglice iz Srbije", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << navodi se u saopštenju SNS.

Ta stranka poručila je Pajtiću i DS-u da se samo oni ne brinu za narod i izbeglice, jer svaki put kada se oni "brinu" opljačkaju ogromne narodne pare.

Oni ističu, da kako to izgleda, kada DS pomaže, najbolje znaju opljačkana deca ometena u razvoju i opljačkani u zemljotresu u Kraljevu.

Podsetimo, prethodno je predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić ocenio da je dobro što vlast emituje poruke tolerancije prema izbeglicama, a ne šovinizma i mržnje kao tokom devedesetih godina.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.