SNS: Oduševljeni smo kandidaturom Pajtića

Izvor: Mondo, 30.Avg.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Oduševljeni smo kandidaturom Pajtića

Srpska napredna stranka saopštila je da je sa oduševljenjem dočekala vest da će se predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić kandidovati "za najviše državne funkcije".

Foto: Ilustracija MONDO

"Čestitamo mu na tom ogromnom uspehu", navodi se u saopštenju SNS.

Bojan Pajtić poručio je ranije da je DS od danas u izbornoj kampanji i najavio da će se kandidovati za republičkog premijera u slučaju vanrednih parlamentarnih izbora.

Pajtić je na sednici glavnog odbora DS u Smederevskoj Palanci rekao da se stranka sprema za lokalne i pokrajinske izbore, koji će, kako je ocenio biti početkom godine.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pajtić: DS od danas u kampanji, kandidujem se za premijera

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2015

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić poručio je da je DS od danas u izbornoj kampanji i najavio da će se kandidovati za republičkog premijera u slučaju vanrednih parlamentarnih izbora. Pajtić je na sednici glavnog odbora DS u Smederevskoj Palanci rekao da se stranka sprema za lokalne...

Nastavak na Večernje novosti...

Pajtić: SNS proždire sam sebe i građane Srbije

Izvor: Politika, 30.Avg.2015

Danas SNS broji oko pola miliona članova, što je tri puta više nego što imaju britanski konzervativci u državi koja ima deset puta više stanovnika od nas..Smederevo – Pozdravljam razmišljanje Aleksandra Vučića da podnese ostavku i raspiše vanredne parlamentarne izbore. Svi podaci o ekonomskoj...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.