Poslanik SNS tukao mladića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanik SNS tukao mladića

Radomir Kuzmanović zvani Jaro, Pokrajinski poslanik SNS-a i šef odborničke grupe u Skupštini grada Sombora bio je jedan od vinovnika tuče na slavi u naselju Lugovo kod Sombora u kojoj je teške povrede zadobio mladić N.G, star 22 godine iz Sombora.

Sve se dogodilo 19. maja na seoskoj slavi čiji je organizator bio Kuzmanović. Mladić je prema rečima očevidaca imao primedbe na bahato ponašanje Kuzmanovića i uzvratio je sličnim ponašanjem.

To je razljutilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kuzmanovića i dvojicu njegovih prijatelja koji su brutalno pretukli nesretnog momka. N.G. je prema rečima očevidaca zadobio teške povrede lica. Posle nekoliko dana provedenih u bolnici u Somboru, nezvaničn o smo saznali da je upućen na operaciju u Novi Sad.

Nezvanično smo saznali da je protiv Kuzmanovića i dvojice njegovih prijatelja podneta krivična prijava, a protiv N.G prekršajna.

Biro za informacije MUP-a nam pet dana od upućivanja zvaničnog zahteva nije poslao saopštenje o ovom događaju.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.