Pajtić: Tužiću Mirovića

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jan.2015, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Tužiću Mirovića

Predsednik Demokratske stranke (DS) i Pokrajinske vlade Bojan Pajtić izjavio je da će tužiti potpredsednika Srpske napredne stranke (SNS) Igora Mirovića zbog teških uvreda koje je izgovorio na njegov račun.

Pajtić je agenciji Beta rekao da ne želi da komentariše Mirovićevu izjavu i dodao da će ga tužiti za uvredu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i klevetu. DS je optužio Mirovića da je nudio novac i povlastice pokrajinskim poslanicima Demokratske stranke da pređu u SNS, između ostalih i Milivoju Vrebalovu, koji je to odbio.

Milivoj Vrebalov je priveden, a DS je ocenio da je reč o pritisku SNS-a na pokrajinsku vlast, koju predvodi Demokratska stranka.

Mediji su preneli da je Mirović negirao navode DS-a a zatim optužio Pajtića da "laže", da je "psihopata i umobolnik", da je "izopačen" i da je "kriminalac", koji predvodi "zločinačku organizaciju".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pajtić najavio da će tužiti Mirovića zbog teških uvreda

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jan.2015

Predsednik Demokratske stranke (DS) i Pokrajinske vlade Bojan Pajtić izjavio je večeras da će tužiti potpredsednika Srpske napredne stranke (SNS) Igora Mirovića zbog teških uvreda koje je izgovorio na njegov račun...Pajtić je agenciji Beta rekao da ne želi da komentariše Mirovićevu izjavu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.