Oskranavljena slika na spomen ploči na grobu supruga funkcionerke SNS

Izvor: Blic, 19.Dec.2014, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oskranavljena slika na spomen ploči na grobu supruga funkcionerke SNS

Na gradskom groblju u Prokuplju, oskrnavljena je slika na spomen ploči na grobu Branka Erića, preminulog supruga funkcionerke lokalne samouprave u Prokuplju, Milice Erić.

Oskrnavljeni spomenik je primetila porodica, slučaj je prijavljen policiji koja radi na pronalaženju još nepoznatog počinioca.

Zoran Stoiljković, upravnik RJ Gradsko groblje potvrdio je da je slučaj prijavila porodica i da je izvršen uređaj.

– Ovih dana nismo primetili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ništa sumnjivo. Ne razumem bolesni um koji je ovo uradio. Od kada sam zaposlen na Gradskom groblju, ovo je drugi slučaj skrnavljenja nadgrobnog spomenika. Površina groblja je preko 10 hektara i prosto je nemoguće da naši radnici prate sve što se dešava – rekao je Stoiljković.

Inače, Milica Erić je članica Opštinskog veća zadužena za kulturu, a do nedavno je obavljala i funkciju zamenika predsednika Opštine. Ona nije želela da komentariše incident, ali se nada da će policija pronaći izvršioca nedela.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Prokuplje

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oskranavljena spomenik na grobu supruga funkcionerke SNS

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Dec.2014

Pripadnici policijske uprave u Prokuplju intezivno tragaju za vandalima koji su na gradskom groblju u Prokuplju, oskrnavili spomen ploču na grobu Branka Erića, preminulog supruga funkcionerke lokalne samouprave u Prokuplju i visoke članice Srpske napredne stranke (SNS) Milice Erić...Oskrnavljeni...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.