Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Sep.2016, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: O kandidatu za predsednika Srbije sledeće godine

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da će se u Srpskoj naprednoj stranci (SNS) o kandidatu za predsednika Srbije razgovarati tek sledeće godine.

"To je potpuno nametnuta tema. Sledeće godine su, tek, predsednički izbori. SNS o tome razgovara tek sledeće godine", rekla je Zorana Mihajlović za Radio-televiziju Srbije.

Ona je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dodala da odluku ko će biti predsednički kandidat SNS-a treba prepustiti lideru stranke i predsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću.

"Imamo predsednika naše vlade, predsednika stranke koji je vrlo jasno svojim radom pokazao da ume i da proceni i da oceni. Pustite predsednika stranke da kada se o tome bude razgovaralo proceni ko će biti kandidat SNS", dodala je Zorana Mihajlović, koja je i funkcionerka SNS.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: SNS dogodine odlučuje o kandidatu za predsednika

Izvor: N1 televizija, 28.Sep.2016

Ministarka Zorana Mihajlović izjavila je da će se u Srpskoj naprednoj stranci (SNS) o kandidatu za predsednika Srbije razgovarati tek sledeće godine..."To je potpuno nametnuta tema. Sledeće godine su, tek, predsednički izbori. SNS o tome razgovara tek sledeće godine", rekla je Zorana Mihajlović...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.