Izvor: Press, 17.Sep.2014, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Faktor plus: Pola Srbije za SNS, Tadić ispod cenzusa

Sve ostale partije, uključujući i NDS Borisa Tadića (4,8) ostale bi ispod cenzusa - stranke manjina osvojile bi četiri odsto glasova, SRS 3,1, Dveri dva odsto. Među anketiranim građanima 18,7 odsto je onih koji bi glasali za neku drugu stranku.

Direktor agencije "Faktor plus" Vladimir Pejić smatra da ne treba mnogo da čudi to što mesecima nema bitnijih promena kada je reč o rejtingu političkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << partija.

"Velika većina građana nastavlja da podržava ono što rade Aleksnadar Vučić i njegov SNS. Čak ni najave smanjenja penzija i plata u javnom sektoru i drugih teških reformskih mera ne utiču na njegovu popularnost. Građani premeijera jednostavno ne vide kao krivca već kao nekog ko pokušava da stvari promeni nabolje", kaže Pejić.

Prema njegovim rečima, istraživanje govori da se ni relativno dobar rezultata DS na nedavno održanim lokalnim izborima u Majdanpeku nije pozitivno odrazio na njihov rejting na nacionalnom nivou.

"Pokazalo se da je to bio izolovan slučaj i da nema govora o nekoj ozbiljnijoj podršci demokratama. Bojana Pajtića birači i dalje ne prepoznaju kao lidera stranke", kaže Pejić, dodajući i da NDS nema identitet, jer ljudi o njoj i dalje pričaju kao o "onoj Tadićevoj partiji", što nije dobro.

Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Dveri,   Penzija

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Faktor plus: Tadić ispod cenzusa

Izvor: Radio 021, 17.Sep.2014

Kada bi danas bili održani izbori u Srbiji 50,5 odsto građana glasalo bi za SNS, 11 odsto za SPS, a na mesta u parlamentu mogla bi da računa još samo DS, za koju bi glasalo 5,9 odsto birača, pokazuju rezultati ankete agencije "Faktor plus"...Sve ostale partije, uključujući i NDS Borisa Tadića...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.