Advokat: Nataša Jeremić podnela krivičnu prijavu protiv SNS, Vučića i Jovanova

Izvor: Blic, 23.Mar.2017, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat: Nataša Jeremić podnela krivičnu prijavu protiv SNS, Vučića i Jovanova

Novinarka i supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, Nataša Jeremić podnela je danas krivičnu prijavu Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu protiv Srpske napredne stranke, njenog lidera Aleksandra Vučića, kao i funkcionera SNS Milenka Jovanova, rekao je advokat Vladimir Gajić.

- Ona je krivičnu prijavu podnela zbog događaja 20. marta kada su je optužili da je glavni vođa narko dilera u Srbiji. Protiv SNS krivičnu prijavu je podnela na osnovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Zakona o odgovornosti pravnih lica, protiv Aleksandra Vučića kao odgovornog lica za zloupotrebu odgovornog položaja i kao podstrekača u odnosu na glavnog izvršioca, a to je Milenko Jovanov - rekao je Gajić novinarima u Beogradu.

On je rekao da je krivična prijava podneta "zbog izvršenja krivičnog dela lažno prijavljivanje" i da očekuje da će Tužilaštvo brzo reagovati.

Funkcioner SNS Milenko Jovanov je u saopštenju naveo da s Nataša Jeremić "upravlja celokupnim narko tržištem u Srbiji" a potom se premijer Aleksandar Vučić zbog te izjave izvinio građanima.

Nataša Jeremić je na konferenciji za novinare u utorak, 21. marta rekla da ne prihvata izvinjenje Aleksandra Vučića.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Advokat: Nataša Jeremić podnela krivičnu prijavu protiv SNS, Vučića i Jovanova

Izvor: Beta Video, 23.Mar.2017

BEOGRAD - Novinarka i supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, Nataša Jeremić podnela je danas krivičnu prijavu Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu protiv Srpske napredne stranke, njenog lidera Aleksandra Vučića, kao i funkcionera SNS Milenka Jovanova, rekao je advokat Vladimir...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Advokat: Nataša Jeremić podnela krivičnu prijavu protiv SNS, Vučića i Jovanova

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Mar.2017

Novinarka i supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, Nataša Jeremić podnela je danas krivičnu prijavu Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu protiv Srpske napredne stranke, njenog lidera Aleksandra Vučića, kao i funkcionera SNS Milenka Jovanova, rekao je advokat Vladimir Gajić..."Ona...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.