Zorana Arunović sportista godine u izboru USNS

Izvor: Beta, 21.Dec.2010, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana Arunović sportista godine u izboru USNS

BEOGRAD, 21. decembra 2010. (Beta) - Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović proglašena je u utorak za sportistu godine u izboru Udruženja sportskih novinara Srbije (USNS).

Arunovićeva je ove godine na Svetskom prvenstvu u Minhenu osvojila zlatnu medalju u gadjanju vazdušnim pištoljem i srebrnu u ekipnoj konkurenciji i tako obezbedila plasman na Olimpijske igre u Londonu 2012. godine.

USNS je dodelio priznanje "Novinar godine" za elektronske medije Miroslavu Nešiću iz Radio Beograda, a nagradu za štampane medije dobio je Vojin Veličković iz Sportskog žurnala. Priznanje "Kamera godine" pripalo je fotoreportetu Sportskog žurnala Milanu Rašiću, a nagrada za "Dopisnika godine" pripala je dopisniku lista Politika iz Niša Tomislavu Todoroviću.

Nagradu za životno delo USNS je dodelio dugogodišnjem novinaru i uredniku Narodnih novina Dušanu Markoviću. Priznanje za "Izdavački poduhvat godine" pripalo je Čedomiru Šoškiću za ediciju "Olimpijski vekovnik".


Pogledaj vesti o: London,   Olimpijske igre

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Dve nagrade USNS-a za sportske novinare iz Niša

Izvor: JužneVesti.com, 22.Dec.2010, 16:41

Novinar Politike i Sportskog žurnala Toma Todorović dobio nagradu za dopisnika godine, a Dušan Marković iz Narodnih novina za životno delo.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.