Zahtev za prodaju Klipersa nelegalan

Izvor: Beta, 28.Maj.2014, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahtev za prodaju Klipersa nelegalan

NJUJORK, 28. maja 2014. (Beta-AFP) - Vlasnik Los Andjeles Klipersa Donald Sterling izjavio je da su napori uprave NBA lige da mu ukine vlasništvo nad tom košarkaškom ekipom "nelegalni".

Sterling je krajem aprila doživotno suspendovan iz NBA lige i kažnjen sa 2,5 miliona dolara zbog rasističkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << izjava, a NBA liga je za 3. jun zakazala sastanak na kome će vlasnici klubova odlučiti da li će mu ukinuti pravo vlasništva nad klubom.

Sterling je u svom odgovoru na 32 strane koje je poslao upravi lige, rekao da će ako proda klub, njegovoj porodici ostati "veliki teret", pošto će morati da plati veliki porez.

On je klub prepisao svojoj supruzi Šeli i ona pregovara oko prodaje Klipersa.

Komesar NBA lige Adam Silver nagovestio je da bi liga mogla da ubrza proces prodaje kako bi izbegli sudski proces, ali je Sterling najavio da će se boriti za klub.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sterling: Napori NBA nelegalni

Izvor: B92, 28.Maj.2014

Vlasnik Los Anđeles Klipersa Donald Sterling izjavio je da su napori uprave NBA lige da mu ukine vlasništvo nad tom košarkaškom ekipom "nelegalni"...Sterling je krajem aprila doživotno suspendovan iz NBA lige i kažnjen sa 2,5 miliona dolara zbog rasističkih izjava, a NBA liga je za 3. jun zakazala...

Nastavak na B92...

Sterling smatra nelegalnim zahtev za prodaju Klipersa, nastavlja se borba za klub

Izvor: Blic, 28.Maj.2014

Vlasnik Los Anđeles Klipersa Donald Sterling izjavio je da su napori uprave NBA lige da mu ukine vlasništvo nad tom košarkaškom ekipom "nelegalni". ..Sterling je krajem aprila doživotno suspendovan iz NBA lige i kažnjen sa 2,5 miliona dolara zbog rasističkih izjava, a NBA liga je za 3. jun zakazala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.