Izvor: HotSport.rs, 20.Jul.2015, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAKAZANI IZBORI: Platini kandidat da nasledi Blatera

Izbori za novog predsednika Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) održaće se 26. februara naredne godine, saopšteno je na Tviter profilu te organizacije.

Prvi kandidat za naslednika Sepa Blatera, koji je zbog korupcionaške afere podneo ostavku, je predsednik UEFA Mišel Platini, preneo je prethodno Bi-Bi-SI, ali se još ne zna da li će čuveni francuski fudbaler prihvatiti ponudu.
- Platini je tražio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << rok od dve nedelje da se izjasni uprkos podršci većine Konfederacija – preneo je AFP.
Blater je nedavno podneo ostavku, uprkos tome što je reizabran na funkciju, nakon korupcionaške afere vredne 150 miliona evra u poslednjih 25 godina i hapšenja 14 osoba, od koji su sedmorica funkcioneri FIFA.
The post ZAKAZANI IZBORI: Platini kandidat da nasledi Blatera appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izbori u FIFA, Platini glavni kandidat za predsednika!

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jul.2015

Izbori za novog predsednika Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) održaće se 26. februara naredne godine, saopšteno je na Tviter profilu te organizacije...Prvi kandidat za naslednika Sepa Blatera, koji je zbog korupcionaške afere podneo ostavku, je predsednik UEFA Mišel Platini, preneo je prethodno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Izbori za predsednika FIFA 26. februara

Izvor: Akter, 20.Jul.2015

Izbor predsednika Svetske fudbalske federacije održaće se 26. februara, saopšteno je danas iz te organizacije..Izvršni odbor FIFA odredio je datum izbora, pošto je Sep Blater najavio da će se povući, samo četiri dana pošto je izabran za novi, peti mandat na mestu predsednika...FIFA se nalazi...

Nastavak na Akter...

Izbori u februaru, Platini favorit

Izvor: RTS, 20.Jul.2015

Fifa u februaru dobija novog predsednika. Najveću podršku da nasledi Sepa Blatera ima Mišel Platini, koji još nije odlučio da li će se kandidovati. Čelsi već pušta Kvadrada. Kosovo postalo članica Evropske streljačke federacije. Stambuli novi fudbaler Pari Sen Žermena. Molina pobedio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.