Venger bi u PSŽ nakon Arsenala

Izvor: S media, 13.Okt.2010, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger bi u PSŽ nakon Arsenala

Trener Arsenala, Arsen Venger, rekao je da bi, kada završi posao u engleskom klubu, mogao da pređe u francuski Pari Sen Žermen.

- Prelazak u PSŽ nije nemoguć, ali tamo se sigurno ne bih bavio trenerskim poslom - rekao je Venger francuskim medijima.

PSŽ je osvojio tri šampionske titule, ali je prošle sezone jedva sačuvao prvoligaški status. Venger veruje da klub ima potencijala, ali da mu je potrebna pomoć investitora.

- Ljudi u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Parizu misle da sve probleme mogu da reše promenom trenera. Ali, potrebni su investitori koji će finansijski pomoći klubu.

Venger je došao u Arsenal 1996. godine nakon što je vodio Nansi, Monako i japanski Grampus Ejt. U avgustu je potpisao novi ugovor i trener londonskog kluba biće do 2014. godine.

Arsenal oslabljen na Šahtjor

Premijer: Čelsi prejak za Arsenal

60-godišnji trener nije spreman da ode iz Arsenala jer želi da osvoji mnogo trofeja sa tim klubom.

- Moje ambicije su jednostavne: da osvojim sve - Kupove i šampionske

titule
.

Venger je osvojio tri šampionske titule sa Arsenalom i po četiri FA Kupa i Liga kupa. Međutim, Arsenal je poslednji trofej osvojio pre pet godina, kada je ekipa trijumfovala u FA Kupu.

- Arsenal je sposoban da svake sezone igra na najvišem nivou, a da ne

izgubi svake godine 200 miliona evra na pojačanja
- dodao je Venger, koji je poznat po sjajnom osećaju za otkrivanje talenata.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Venger namerava da radi u PSG-u

Izvor: NaDlanu.com, 13.Okt.2010

PARIZ, 13. oktobra 2010. (Beta-AP) - Trener Arsenala Arsen Venger rekao je da bi, kada završi posao u engleskom klubu, mogao da predje u francuski Pari Sen Žermen (PSG)."Prelazak u PSG nije nemoguć, ali tamo se sigurno ne bih bavio trenerskim poslom", rekao je Venger francuskim medijima.PSG je osvojio...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.