Vašington šokirao Oklahomu, Miličić neprimetan, Radmanović nije ulazio u igru

Izvor: Blic, 19.Jan.2012, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vašington šokirao Oklahomu, Miličić neprimetan, Radmanović nije ulazio u igru

Najveće iznenađenje u noći između srede i četvrtka napravila je ekipa Vašington Vizardsa koja je na svom terenu stigla do druge pobede u sezoni, i to ni manje ni više nego nad Oklahomom kojoj je to bio tek treći poraz - 105:102. Jedini srpski akter bio je Darko Miličić čija je Minesota savladala Detroit sa 93:85, ali je centar Timbervulvsa bio skoro neprimetan pošto je za osam minuta napravio samo jedan faul.

Nije dugo bilo potrebno navijačima u prestonici SAD >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da zapožnu sa zvižducima upućenim svom timu, ali na kraju večeri su se ipak radovali velikoj pobedi nad Oklahomom. Iako im publika nije pružala nikakvu podršku, ekipa za koju je nastupao Jan Veseli se održavala u igri, a zatim i u poslednjoj četvrtini zadala pobedonosni udarac.

Džon Vol je predvodio Vizardse sa 25 poena, pratio ga je Nik Jang sa 24, dok je Veseli za 19 minuta postigao šest poena i imao tri uhvaćene lopte pod košem. Kod Oklahome najbolji su bili Rasel Vestbruk i Kevin Durant koji su postigli 36, odnosno 33 poena.

Iznenađenje predstavlja neigranje Vladimira Radmanovića čija je Atlanta pobedila Portland sa 92:89. Radmanović, međutim, nije ulazio u igru iako je na prethodnim mečevima bio jedan od bitnijih igrača svog tima.

Rezultati:

Orlando - San Antonio 83:85 (produžetak)

Filadelfija - Denver 104.108 (produžetak)

Vašington - Oklahoma 105:102

Nju Džersi - Golden Stejt 107:100

Njujork - Finiks 88:91

Boston - Toronto 96:73

Atlanta - Portland 92:89

Minesota - Detroit 93:85

Nju Orleans - Memfis 87:93

Sakramento - Indijana 92:88 i

L.A. Klipers - Dalas 91:89

Povezane vesti: Veseli: Srbi su usijane glave, svašta sam tamo iskusio Drugi uzastopni poraz Oklahome, Bulsi za koš bolji od Atlante Dalas pobedio sam sebe, Hejvud postigao autokoš /video/ Durant uz zvuk sirene srušio Dalas, Lejkersi hvataju ritam Memfis pobedio i zakazao majstoricu sa Oklahomom
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobede Atlante i Minesote, Srbi neprimetni

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Jan.2012

U nastavku prvenstva američke profesionalne košarkaške lige (NBA) odigrano je 11 utakmica a jedini akter tih utakmica od srpskih igrača bio je Darko Miličić.. . Njegova Minesota savladala je Detroit sa 93:85, ali je Miličić bio skoro neprimetan pošto je za osam minuta napravio samo jedan faul.. Crnogorski...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Zašto je kritikovan Džaval Mekgi?

Izvor: Sportal.rs, 19.Jan.2012

Jedan od najboljih košarkaša Vašington Vizardsa, ekipe koja je u noći između srede i četvrtka po našem vremenu iznenadila Oklahomu (105:102), Džaval Mekgi, i dalje je na meti kritičara posle asistencije koju je sam sebi "dao" na meču protiv Hjustona.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.