UEFA: Idealan tim bez Mesija

Izvor: B92, 15.Jan.2014, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA: Idealan tim bez Mesija

Evropska fudbalska unija (UEFA) proglasila je idealni tim 2013. godine u kojem nije bilo mesta za napadača Barselone Argentinca Lionela Mesija.

Zanimljivo je da se u ekipi godine u izboru vladajućeg tela evropskog fudbala nalaze fudbaler Reala Kristijano Ronaldo i Zlatan Ibrahimović, ali da u njemu nema nijednog igrača Barselone.

U izboru za idealan tim učestvovalo je šest miliona navijača, koji su u njega uvrstili četvoricu igrača osvajača >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lige šampiona Bajerna, trojicu iz ’kraljevskog kluba’, dvojicu iz Pari Sen Žermena i po jednog iz Borusije iz Dortmunda i Arsenala.

Idealan tim u izboru UEFA čine: Manuel Nojer (Bajern), Filip Lam (Bajern), Serhio Ramos (Real Madrid), Tijago Silva (Pari Sen Žermen). David Alaba (Bajern), Marko Rojs (Borusija Dortmund), Garet Bejl (Real Madrid), Mesut Ezil (Arsenal), Frank Riberi (Bajern), Zlatan Ibrahimović (Pari Sen Žermen) i Kristijano Ronaldo (Real Madrid).
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogodite koji veliki klub nema nijednog igrača u UEFA timu godine? Zaista neverovatno

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jan.2014

Evropska fudbalska unija proglasila je u sredu idealni tim za 2013. godine, a u timu nije bilo nijednog igrača jednog svetskog fudbalskog giganta Barselone

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.