Srbija protiv Rusije u četvrtfinalu EP

Izvor: Beta, 15.Sep.2011, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija protiv Rusije u četvrtfinalu EP

BEOGRAD, 15. septembra 2011. (Beta) - Košarkaška reprezentacija Srbije igra u četvrtak uveče protiv Rusije meč četvrtfinala na Evropskom prvenstvu u Litvaniji.

Srbiji bi plasman u polufinale, osim borbi za medalje, doneo učešće na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Londonu, što je bio jedan od glavnih ciljeva reprezentacije.

Pobednik duela Srbija-Rusija igraće u polufinalu sa boljim iz duela Francuska-Grčka.

..
Pogledaj vesti o: London,   Grčka,   Olimpijske igre,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkaši Srbije protiv Bugarske u četvrtfinalu EP

Izvor: Beta, 15.Sep.2011

BEOGRAD, 15. septembra 2011. (Beta) - Odbojkaška reprezentacija Srbije igra u četvrtak protiv Francuske utakmicu četvrtfinala na Evropskom prvenstvu, koje se igra u Austriji i Češkoj...Srbija igra u Beču, a meč počinje u 19.00...Pobednik tog duela igraće u polufinalu sa boljim iz meča Bugarska...

Nastavak na Beta...

Srbija protiv Rusije u četvrtfinalu EP

Izvor: NaDlanu.com, 15.Sep.2011

BEOGRAD, 15. septembra 2011. (Beta) - Košarkaška reprezentacija Srbije igra u četvrtak uveče protiv Rusije meč četvrtfinala na Evropskom prvenstvu u Litvaniji... BEOGRAD, 15. septembra 2011. (Beta) - Košarkaška reprezentacija Srbije igra u četvrtak uveče protiv Rusije meč četvrtfinala na...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.