Srbija ponovo u trci

Izvor: RTS, 07.Nov.2010, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija ponovo u trci

Odbojkašice Srbije pobedile su selekciju Kine sa 3:1 i tako ostale u trci za plasman u polufinale Svetskog prvenstva u Japanu.

Naše odbojkašice izgubile su prvi set sa 25:21, da bi u naredna tri znatno popravile igru, i na servisu ali i u polju čime su stigle do važnog trijumfa.

Drugi period završen je rezultatom 25:20 za Srbiju, u trećem je bilo 25:22. Odlučujući četvrti set posle dosta neizvesnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i vođstva Kine od čak 6 poena prednosti, dobila je ekipa trenera Zorana Terzića sa 25:22.

Srbija je ostala u trci za plasman u polufinale, pošto u četvrtfinaloj grupi ima skor od tri pobede i dva poraza.

- Dobro je da smo se vratili posle teškog poraza od Turske. Da je to bio samo loš dan, dokaz je pobeda nad Kinom, koja je osvojila bronzu na prošlim Olimpijskim igrama. Borile smo se svim srcem, želim da čestitam devojkama - rekla je Jovana Brakočević.

- Pružile smo jako dobru partiju i pokazale da i dalje znamo da igramo, da možemo da se izdignemo iznad problema. Želela bih da nastavimo ovako dalje - izjavila je Suzana Ćebić.

- Uspele smo da vratimo neku našu igru, ne toliko u prvom setu, ali u naredna tri seta stvarno smo dokazali da možemo bolje da igramo. Zasluženo smo pobedile. Sada ćemo se dobro pripremiti za Rusiju, igrali smo dosta mečeva protiv njih, poznajemo se i mislim da će biti dobra utakmica - istakla je Jasna Majstorović.

Ponedeljak je na Svetskom prvenstvu slobodan dan, naredni protivnik naših odbojkašica biće Rusija u utorak (3.15).

Srbija: Nikolić 16, Brakočević 19, Malagurski 1, Krsmanović 12, Molnar 14, Antonijević 5, Ognjenović 3, Rašić 13, Majstorović, Ćebić (libero). Nisu igrale: Vesović, Veljković. Greške protivnika 13.

Kina: Vang 19, L. Džang 6, Šen, Džou 1, Vei 1, Li 6, Sjue 12, Čen 1, Ma 13, K. Džang (libero). Nisu igrale: Jang, Sju. Greške protivnika 29. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkašice pobedile Kinu

Izvor: Blic, 07.Nov.2010

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je prvu pobedu u četvrtfinalnoj grupi E na 16. Svetskom prvenstvu u Japanu pošto je jutros u Tokiju savladala Kinu sa 3:1 (21:25, 25:20, 25:22, 25:22)...$(document).ready(function(){ $('#article_gal').show(); $('#article_gal_thumb').slideDown(200);...

Nastavak na Blic...

Odbojkašice Srbije pobedile Kinu

Izvor: Studio B, 07.Nov.2010

Odbojkašice Srbije pobedile su na Svetskom prvenstvu u Japanu selekciju Kine sa 3:1 (21:25, 25:20, 25:22, 25:22). ..Srbija je ostala u trci za plasman u polufinale, a naredni meč igraće protiv Rusije u utorak...Ponedeljak je na Svetskom prvenstvu slobodan dan.

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.