Šaponjić sa dva gola doneo pobedu Srbiji!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Jun.2017, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaponjić sa dva gola doneo pobedu Srbiji!

Mlada reprezentacija Srbije pobedila je Grčku u prijateljskom meču u Novom Sadu sa 3:1 (1:1).

Gosti su poveli sa 1:0, a onda je usledio preokret koji je najavio bivši igrač Partizana i sadašnji igrač Benfike Ivan Šaponjić.

Najpre je sa penala doneo izjednačenje na kraju prvog poluvremena, a u nastavku je doneo prednost od 2:1. Pitanje pobednika i definitivno je razrešio Pantović u 58. minutu. Oba selekora su iskoristila prilike da daju šansu svim igračima.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Šaponjić raspucan protiv Grka

Izvor: Mondo, 09.Jun.2017

Mlada selekcija Srbije (igrači rođeni 1996. i mlađi) pobedila Grčku u prijateljskom meču odigranom u Novom Sadu...Mlada rеprеzеntacija Srbijе (gеnеracija 1996. i mlađi), koja sе priprеma za sеptеmbarski start u novom ciklusu kvalifikacija za Evropsko prvеnstvo, savladala jе u Novom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.