Sa Spartakom meč za milion dolara

Izvor: Blic, 28.Jan.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Spartakom meč za milion dolara

Fudbaleri Crvene zvezde večeras u Izraelu (19) u meču protiv moskovskog Spartaka pokušaće da naprave podvig i plasiraju se u finale turnira „Kup Prvog kanala". Četi trenera Aleksandra Jankovića, posle remija u drugom kolu sa Dinamom iz Kijeva (1:1), neophodna je pobeda nad ruskim timom od tri gola razlike. Naime, u prvom kolu grupe B, Moskovljani su poraženi od Dinama sa 3:0.



U timu sa „Marakane" ne kriju želju da dođu u situaciju da se bore >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za milion dolara, koliko će dobiti pobednik turnira. Napadač Zvezde, Ognjen Koroman, smatra da će, posle dobre partije pružene u prvoj utakmici protiv ukrajinskog šampiona, igrati još bolje u narednom meču.

- Dobro smo igrali na premijeri u Izraelu. Treba reći da se još nalazimo u fazi priprema gde su nam noge teške. Još uvek ne osećamo sebe kako treba, i siguran sa da ćemo u svakoj narednoj utakmici biti bolji i kvalitetniji. Polako se vraćamo u formu - kaže Koroman.

Iskusni prvotimac crveno-belih ipak smatra da je plasman Zvezde u finale teško ostvariv.

- Trudićemo se da odigramo što bolje protiv Spartaka, ali mislim da je vrlo teško pobediti ih sa četiri gola razlike. Možda je jedna od prednosti to što nemamo imperativ pobede, jer nam u Izraelu rezultat nije u prvom planu. Ovo su prijateljske utakmice, i mi se spremamo za naše prvenstvo koje počinje prvog marta. To je apsolutni prioritet - dodao je Koroman.

Ukoliko fudbaleri Crvene zvezde ne uspeju da se plasiraju u finale, trener Aleksandar Janković je najavio da će zakazati još jednu prijateljsku utakmicu, do drugog februara, kada je predviđen povratak za Beograd.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KPK: Spartak pobedio Zvezdu 5:2

Izvor: B92, 29.Jan.2008, 01:37

..Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su težak poraz na Kupu prvog kanala u Izrelu. Bolja od njih bila je ekipa Spartaka, koja je slavila sa 5:2 u meču drugog kola grupe B. Zvezda je tako zauzela poslednje treće mesto u grupi sa jednim osvojenim bodom u meču sa kijevskim Dinamom. U finalu "Kupa prvog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.