Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2015, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLITIKA I SPORT: Ruski klubovi neće u Tursku na pripreme

Turska vojska juče je oborila ruski avion iznad Sirije što je prouzrokovalo krizu na političkoj sceni, ali i u sportu.

Naime, kako prenose ruski mediji nijedan klub iz najveće zemlje sveta neće se više pripremati u turskim sportskim centrima. Prošle godine se 100 ekipa iz Rusije pripremalo na turskom primoriju, a posle jučerašnjeg incidenta i apela Vladimira Putina svi timovi su odustali >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << od dolaska u Tursku. Aranžmane su već otkazali Rostov i Amkar.
Nova destinacija za klubove iz Rusije mogao bi da bude Kipar, a sad nije isključeno da i timovi iz naše zemlje promene rutu, pošto bi u Turskoj mogli da ostanu bez sparing partnera, koji su većinom prethodnih godina bili iz najveće zemlje sveta.
The post POLITIKA I SPORT: Ruski klubovi neće u Tursku na pripreme appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Sirija,   Vladimir Putin

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Rusi presekli: Slušali smo Putina, ne idemo u Tursku!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2015

Zima, Rusi u Antaliji - ovoga puta ne! Fudbalski klubovi Rostov i Amkar odustaće od zimskih priprema u Turskoj, nakon što je turska vojska srušila ruski vojni avion na granici Sirijom...- Imamo novu situaciju, slušali smo govor predsednika Putina i ukoliko Turska bude pod blokadom izabraćemo drugu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.