Olimpijski maraton u centru Londona

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Okt.2010, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijski maraton u centru Londona

Start i cilj maratona na Olimpijskim igrama 2012. godine biće ispred Bakingemske palate, a takmičari će tokom trke obići tri kruga oko centra Londona.
Prvobitno je bilo određeno da maratonci počnu i završe trku na Olimpijskom stadionu.
Trasa maratonske trke vodiće, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << pored Sent Džejms parka, Katedrale Sent Pol i Londonske banke.
Pobednik muškog maratona na Olimpijskim igrama 2008. godine u Pekingu bio je Samjuel Kamau Vanđiru, dok je u konkurenciji žena trijumfovala Rumunka Konstantina Tomesku.
Pogledaj vesti o: London,   Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OI 2012: Maraton u centru Londona

Izvor: B92, 04.Okt.2010

Organizatori OI 2012. objavili su da će start i cilj maratona biti ispred Bakingemske palate, a da će takmičari u toku trke obići tri kruga oko centra Londona...Prethodno je bilo planirano da maratonci počnu i završe trku na Olimpijskom stadionu...Organizatori su saopštili da da će atletičari...

Nastavak na B92...

Šest hiljada metara staze, za 6.000 godina istorije Beograda

Izvor: S media, 05.Okt.2010, 17:34

Tradicionalna "Trka kroz istoriju" održaće se 13. oktobra na stazi dugoj šest kilometara na beogradskoj tvrđavi Kalemegdan, saopštio je organizator trke Beogradski maraton...Trka koja je spoj sporta, istorije i kulture, održaće se šesti put, a biće druga posle desetogišnje pauze i obnove 2009....

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.