NHL: Sjajni gosti, poraz Anahajma

Izvor: B92, 21.Nov.2013, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NHL: Sjajni gosti, poraz Anahajma

Hokejaši Anahajm Daksa nastavili su negativnu seriju, peti poraz u nizu stigao je u duelu sa Nju Džersi Devilsima, nakon produžetka (4:3).

Strelac pobedonosnog pogotka za "Đavole" bio je Trevis Zejak na isteku drugog minuta nadoknade vremena.

U ostalim mečevima, Minesota Vajld je savladala Otava Senatorse (4:3), Pitsburg Penguinsi su deklasirali Vašington Kepitalse (4:0), dok su Kolambas Blu Džeketsi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nakon produžetka bili bolji od Kalgari Flejmsa (2:1).

Daksi su zabeležili prvi poraz na domaćem terenu, ali ipak ostaju na prvoj poziciji Pacifik divizije, jer na svom ledu u Anahajmu imaju skor 8-1. U duelu sa Devilsima nisu izdržali pritisak i izgubili su u produžetku.

Još jedan tim iz Pacifik divizije je nakon tri trećine regularnog dela morao u nastavak, Kalgari je bio blizu iznenađenja j pobede nad Kolambasom, koji je uprkos najlošijoj partiji od početka sezone, odoleo i preko Nikite Nikitina stigao do pobede.

Derbi Metropolitena pripao je Pitsburgu, lideru divizije koji drugoplasiranom Vašingtonu nije dozvolio da postigne nijedan pogodak. Penguinsi su veći deo posla završili u prvoj trećini, kada su precizni bili Pol Martin i Bo Benet.

Preokret je viđen u meču Otava Senatora i Minesota Vajlda, domaći su prvi period završili sa 2:1, ali su je potom drugoplasirani tim Central divizije postigao dva gola u drugoj deonici. Po jedan pogodak na obe strane viđen je u poslednjoj trećini, a pobedonosni pogodak gostima doneo je Miko Koivu.

Rezultati NHL

Anahajm – Nju Džersi 3:4

Kalgari – Kolambas 1:2

Vašington – Pitsburg 0:4

Otava – Minesota 3:4

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NHL: Sjajni gosti, poraz Anahajma

Izvor: B92, 21.Nov.2013

Hokejaši Anahajm Majtidaksa nastavili su negativnu seriju, peti poraz u nizu stigao je u duelu sa Nju Džersi Devilsima, nakon produžetka (4:3)...Strelac pobedonosnog pogotka za "Đavole" bio je Trevis Zejak na isteku drugog minuta nadoknade vremena...U ostalim mečevima, Minesota Vajld je savladala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.