Izvor: HotSport.rs, 20.Dec.2016, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEBOJŠA ČOVIĆ: Pojačanje pre Radonjića, jedan igrač sigurno ne dolazi!

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović govorio je za navijački portal ‘RSB’ o novom pojačanju, ali i ostanku Dejana Radonjića na klupi crveno-belih.

Prvi čovek tima sa Malog Kalemegdana se prvo osvrnuo na pojačanje, sa kojim se po svemu sudeći neće mnogo žuriti.
– Na planu pojačanja se intenzivno radi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sve ovo vreme, međutim – niko ne želi da napunimo ‘roster’ samo da bi ga napunili. Drugo, moramo pažljivo da dovodimo igrače, da smanjimo rizik od moguće greške – rekao je Nebojša Čović.
DOBRE VESTI ZA ZVEZDU: Spektakl će biti manji, ali šansa za pobedu veća
Pomena imena Diona Tompsona nije bilo, zna se sigruno ko neće obući dres Crvene zvezde.
– Mislim da ćemo doći do rešenja odmah nakon Nove godine. Koje je to ime i prezime? Mogu da kažem da se ne radi samo o Džordanu – zagonetan je ostao prvi čovek Crvene zvezde u razgovoru za ‘RSB’.
Nebojša Čović je istakao da je prezadovoljan radom Dejana Radonjića i da se nada da će crnogorski stručnjak i sledeće sezone ostati na klupi crveno-belih.
JE L’ OVO TEO U DRESU ZVEZDE: Holanđanin je posle finte pleja crveno-belih ‘naučio da leti‘ (VIDEO)
– Vrlo sam zadovoljan radom Dejana Radonjića, a što se tiče produženja saradnje – razmišljam o tome. Mislim da bi to i njemu i nama prijalo. Što se mene tiče, kako stoje stvari, ja bih voleo da ostane i sledeće sezone.
The post NEBOJŠA ČOVIĆ: Pojačanje pre Radonjića, jedan igrač sigurno ne dolazi! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stavridis: Putin želi da razbije transatlantski savez

Izvor: VOA, 20.Dec.2016

U intervjuu za Glas Amerike, bivši komandant NATO snaga u Evropi, Admiral Džejms Stavridis, koji je nedavno razgovarao sa novoizabranim predsednikom Donaldom Trampom, osvrnuo se na  budućnosti Severnoatlantskog saveza.  Tokom našeg razgovora novoizabrani predsednik Tramp je rekao da poštuje...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.