Murinjo, Barsa i Evropa u suzama: Ništa od besplatnog zimskog transfera koji je trebalo da uzdrma Evropu

Izvor: MozzartSport.com, 16.Okt.2015, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo, Barsa i Evropa u suzama: Ništa od besplatnog zimskog transfera koji je trebalo da uzdrma Evropu

Ofanzivac koji je najavljivan kao jedna od zvezda januarskog prelaznog roka danas je produžio ugovor sa Dinamom i rastužio sve zainteresovane klubove

Uzalud je Žoze Murinjo išao u Ukrajinu i obučen kao da je u Ratovima zvezda se smrzavao na stadionu u Kijevu. Portugalac je na meč Ukrajine i Španije došao kako bi poslednji put pred slanje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zvanične ponude video na delu Andrija Jarmolenka.

Ukrajinski ofanzivac je trebalo da bude jedna od zvezda januarskog prelaznog roka, s obzirom da mu je ugovor sa Dinamom iz Kijeva važio do sledećeg leta i od 1. januara bi stekao pravo da pregovara sa svim zainteresovanim poslodavcima bez dozvole kijevskog kluba. Sjajne igre i status ugovora su od Jarmolenka napravili jednog od najtraženijih igrača Evrope. U januaru bi bio dostupan za simoblično obeštećenje ili bi mogao da potpiše predugovor i dođe narednog leta bez obeštećenja.

Ali, ništa od toga! Jarmolenko je danas produžio ugovor sa Dinamom, saopštio je ukrajinski klub. Jarmolenko i Dinamo su obnovili saradnju do 2020. godine, a finansijski detalji nisu saopšteni, iako ukrajinski mediji spekulišu da je reč o jednom od najjačih ugovora u istoriji tamošnjeg fudbala.

Pored pomenutog Murinja i njegovog Čelsija, za Jarmolenka su bili zainteresovani Barselona, Arsenal, Everton i još neki bogati klubovi. Ali sada su njihove nade i definitivno ugašene i Ukrajinac ostaje u Kijevu.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

DŽABE JE DOLAZIO: Murinjova želja produžila ugovor sa Dinamom

Izvor: HotSport.rs, 16.Okt.2015

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo viđen je pre nekoliko dana u Kijevu gde je pratio meč reprezentacija Ukrajine i Španije, a povod za njegov dolazak bio je verovatno trenutno najbolji ukrajinski fudbaler Andrej Jarmolenko.. . Međutim, kako “plavci” nisu reagovali na vreme lucidni vezista je produžio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.