„Mašinci“ zaustavljeni na korak od iznenađenja

Izvor: KGsport.info, 17.Apr.2016, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Mašinci“ zaustavljeni na korak od iznenađenja

Odličan futsal viđen je u utakmici 18. kola Prve futsal lige Srbije između Mašinca i Deusa. Publika u „Jezeru“ mogla je da uživa u izvanrednoj igri ekipe Mašinca, koja je u potpunosti nadigrala favorizovanog protivnika iz Sremske Mitrovice, naročito u prvom poluvremenu, ali je na kraju kragujevački tim došao samo do boda, pošto je utakmica okončana nerešenim rezultatom – 5:5 (4:0).
Ekipa Mašinca, koja se grčevito bori za opstanak u svojoj debitantskoj sezoni u elitnom >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << rangu takmičenja, sjajno je otvorila duel sa drugoplasiranom ekipom na tabeli Prve lige. Kragujevčani su odigrali najbolje poluvreme u sezoni i golovima Radojičića, Pajića, Cvetkovića i Matovića otišli na odmor sa vođstvom od čak 4:0!
Šokirani gosti iz Sremske Mitrovice su tek u 29. minutu uspeli da smanje prednost raspoloženog domaćina preko Novakovića, ali je dva minuta kasnije uzvratio Nikolić za vođstvo svog tima od 5:1. Činilo se tada da je Mašinac na pragu velikog iznenađenja, ali je u furioznom finišu ekipa Deusa ipak uspela da „sačuva kožu“ i vrati se neporažena iz Kragujevca.
„Mašinci“ su tako prokockali veliku šansu da dođu do tri boda, koja bi im ogromnoj meri olakšala borbu za očuvanje prvoligaškog statusa, ali i bod u utakmici sa kandidatom za titulu je u svakom slučaju uspeh za kragujevački tim.
U narednom kolu ekipu Mašinca očekuje duel sa jednim od direktnih konkurenata u borbi za opstanak. U „Jezero“ stiže ekipa Vranja, a taj susret na programu je ponedeljak, 25. aprila, od 20 časova i 30 minuta.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Stojković presudio Pazarcima

Izvor: KGsport.info, 17.Apr.2016

. Igrači kragujevačkog Ekonomca došli su do veoma važne pobede na gostovanju ekipi Novog Pazara u utakmici 18. kola Prve futsal lige Srbije. Kragujevčani su slavili sa minimalnih 1:0, zahvaljujući pogotku Miloša Stojkovića na startu drugog poluvremena.. Budući da se ove dve ekipe kroz par dana...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.