Mahrez menja Volkota u Arsenalu

Izvor: RTS, 20.Apr.2016, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mahrez menja Volkota u Arsenalu

Fudbaler Lestera Rijad Mahrez nalazi se na meti londonskog Arsenala, koji je u njegov transfer spreman da uključi Tea Volkota. Mahrez je jedan od najboljih igrača Premijer lige ove sezone i Arsen Venger je veoma zainteresovan za njegov dolazak, prenosi Skaj Sport.

Mahrez je jedan od najboljih igrača Premijer lige ove sezone, sa učinkom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od 16 golova i 11 asistencija, jedan je od najzaslužnijih za veliki uspeh Lestera, koji se bori za prvu titulu u istoriji kluba.
Navodno, Arsen Venger je veoma zainteresovan za usluge 25-godišnjeg fudbalera i spreman je da u eventualni tranfer uključi Tea Volkota, koji ove sezone nije bio u prvom planu francuskog stručnjaka.
Mahrez je tokom karijere nastupao i za francuski Avr, dok je od januara 2014. godine član "Lisica", za koje je do sada odigrao 86 utakmica i postigao 24 gola.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

POČINJE ČERUPANJE LESTERA: Marez na meti Arsenala?

Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2016, 15:01

Arsen Venger, doduše, odbija da komentariše bilo šta.. . . Od kako je postalo evidentno da Lester ima velike šanse da osvoji titulu Premijer lige, Rijada Mareza mediji povezuju sa velikim evropskim klubovima, od Reala iz Madrida, Barselone, preko Mančester Junajteda i Čelsija, do Bajerna iz Minhena.. Poslednji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.