Lebron sa maskom Zoroa zagrizao veliku jabuku, slavili Vašington i Bruklin

Izvor: Blic, 28.Feb.2014, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebron sa maskom Zoroa zagrizao "veliku jabuku", slavili Vašington i Bruklin

Košarkaši Majamija dominirali su na svom parketu u noći između četvrtka i petka protiv Njujorka, a najzaslužniji za trijumf of 108:82 bio je Lebron Džejms koji je nastupio sa masku nalik onoj što Zoro nosi, dok je Vašingon nakon čak tri produžetka savladao Toronto sa 134:129. Bruklin je pružio sjajnu partiju na gostovanju Denveru 112:89, a Indijana je očekivano na svom terenu slavila protiv Milvokija 101:96.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Uspevali su igrači Njujorka da se održe na pristojnoj razlici do poluvremena, ali je njihov pad usledio već početkom treće četvrtine, jer su do početka četvrte deonice, malo po malo, domaći košarkaši izgradili prednost od "+23".

Meč je već tada bio rešen, a do kraja je "vrućina" još više preznojila protivnika koji je morao da se pomiri sa porazom na Floridi.

Najveće probleme Niksima zadavao je Lebron Džejms koji je nastupio sa maskom zbog povrede nosa koju mu je u duelu sa Oklahomom naneo Serž Ibaka, a "kralj" je dokazao da ga to nije poremetilo da pruži još jednu sjajnu partiju u nizu postigavši 31 poen uz četiri skoka i četiri asistencije.

Njega je ispratio Dvejn Vejd sa 23 poena uz odličan procenat šuta (10/13 za dva i 3/4 sa slobodnih bacanja). Najbolji u redovima tima iz "velike jabuke", kako je nadimak Njujorku, standarno je bio Karmelo Entoni sa 29 poena, ali je ekipa, kao i po običaju, trpela zbog njegovog praznog ispucavanja, jer je često pokušavap preko ruke da poentira, što mu nije baš najbolje išlo.

Neverovatan okršaj desio se u Vašingtonu gde su Vizardsi savladali Toronto nakon tri proužetka, a susret je obeležila saradnja Džona Vola i Marcina Gortata koji su ubacili po 31 poen i odveli domaću ekipu do pobede. Uz pomoć Trevora Arize koji je dodao 16 poena, Vol i Gortat su bili nezaustavljivi za protivnika.

Vođi Reptorsa DeMaru DeRozanu nije bilo dovoljno 34 poena da dovede ekipu do pobede, jer upravo nije imao u reketu podršku.

Miroslav Raduljica posmatrao je sa klupe poraz Milvokija od Indijane, a upravo centri "jelena" nisu mogli da se izbore sa Rojom Hibertom koji je sa 24 poena i 12 skokova doveo Pejserse do pobede.

U Milvokiju su Kris Midlton sa 22 i Brendon Najt sa 23 poena bili istaknuti, ali im to ništa nije vredelo kada su poraženi po ko zna koji put ove godine.

Bruklin je buo bolji od Denvera, a svi u redovima Netsa su se protiv Nagetsa upisali. Najefikasniji je bio Pol Pirs sa 18 poena, dok su Džonson, Tornton i Plamli imali po deset poena, dok je na protivničkoj strani Rendi Foj bio glavni sa 15 poena.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lebron sa maskom Zoroa zagrizao "veliku jabuku", slavili Vašington i Bruklin

Izvor: Dzungla.org, 28.Feb.2014

Košarkaši Majamija dominirali su na svom parketu u noći između četvrtka i petka protiv Njujorka, a najzaslužniji za trijumf of 108:82 bio je Lebron Džejms koji je nastupio sa masku nalik onoj što Zoro nosi, dok je Vašingon nakon čak tri produžetka savladao Toronto sa 134:129. Bruklin je pružio...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.