Košćelni: Želim trofeje s Arsenalom

Izvor: B92, 01.Jul.2013, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košćelni: Želim trofeje s Arsenalom

Fudbaler Arsenala Loran Košćelni rekao je da će ostati u londonskom klubu i da s njim želi da osvaja trofeje.

Košćelni je dobro igrao prošle sezone, posebno u drugom delu, zbog čega su Barselona i Bajern iz Minhena zainteresovani za njega, ali je 27-godišnji fudbaler odbacio mogućnost da napusti London.

"Odlično se osećam u Arsenalu. To je sjajan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klub i imam četvorogodišnji ugovor. Znam da se priča o meni, o Barseloni i Bajernu, ali ljudi sami donose zaključke", rekao je Košćelni.

"Činjenice su jednostavne, vezan sam ugovorom i srećan sam u klubu. Svi znamo da se u fudbalu brzo menjaju stvari, živim za trenutak i ne tražim ništa, osim da igram najbolje što mogu", dodao je francuski reprezentativac.

Košćelni je rekao da želi da osvaja trofeje sa Arsenalom.

"Cilj je da osvajam trofeje sa Arsenalom, s kojim uskoro počinjem pripreme. Nemam prikrivene motive. Igram u zdravom klubu, čija ekipa igra lep fudbal, ne gubi novac svake godine, drži se svog budžeta i igra u Ligi šampiona. To ne može baš mnogo igrača da kaže", smatra Košćelni.

On je 2010. godine iz Lorijena prešao u Arsenal za koji je do sada odigrao 119 utakmica i postigao 10 golova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košćelni: Želim trofeje s Arsenalom

Izvor: B92, 01.Jul.2013

Fudbaler Arsenala Loran Košćelni rekao je da će ostati u londonskom klubu i da s njim želi da osvaja trofeje...Košćelni je dobro igrao prošle sezone, posebno u drugom delu, zbog čega su Barselona i Bajern iz Minhena zainteresovani za njega, ali je 27-godišnji fudbaler odbacio mogućnost da napusti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.