Klajsters propušta Garos zbog OI

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Apr.2012, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klajsters propušta Garos zbog OI

Bivša šampionka Kim Klajsters propustiće sezonu na šljaci kako bi se što bolje spremila za Olimpijske igre i Otvoreno prvenstvo Engleske – Vimbldon.
Trenutno 41. igračica na svetskoj rang listi još se oporavlja od povrede kuka, koju je zadobila pre mesec dana na Floridi, pa neće igrati na Otvorenom prvenstvu Francuske, Rolan Garosu.
Fizičko stanje mi ne dozvoljava da se spremim za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Rolan Garos – rekla je Klajstersova.
Naredni turnir na kojem će Belgijanka učestvovati biće 17. juna u holandskom Hertogenbošu, koji se igra na travi.
Turnir na Olimpijskim igrama u Londonu počeće 28. jula, dok Vimbldon startuje 25. juna.
Pogledaj vesti o: London,   Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kim Klajster propušta sezonu na šljaci zbog OI

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Apr.2012

BRISEL - Bivša teniska šampionka Kim Klajsters saopštila je danas da će propustiti sezonu na šljaci kako bi se što bolje spremila za Olimpijske igre i Otvoreno prvenstvo Engleske - Vimbldon.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Kim Klajsters propušta Rolan Garos

Izvor: B92, 17.Apr.2012

Bivša teniska šampionka Kim Klajsters saopštila je da će propustiti sezonu na šljaci kako bi se što bolje spremila za Olimpijske igre i Vimbldon...Trenutno 41. igračica na svetskoj rang listi još se oporavlja od povrede kuka, koju je zadobila pre mesec dana u Floridi, pa neće igrati na Rolan...

Nastavak na B92...

Kim Klajsters propušta sezonu na šljaci zbog OIimpijskih igara

Izvor: Blic, 18.Apr.2012, 10:40

Bivša teniska šampionka Kim Klajsters saopštila je da će propustiti sezonu na šljaci kako bi se što bolje spremila za Olimpijske igre i Otvoreno prvenstvo Engleske - Vimbldon...Trenutno 41. igračica na svetskoj rang listi još se oporavlja od povrede kuka, koju je zadobila pre mesec dana u Floridi,...

Nastavak na Blic...

Đoković zadovoljan premijerom na šljaci

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Apr.2012

MONAKO - Vodeći teniser na svjetskoj rang listi Novak Đoković rekao je da je zadovoljan igrom u prvom meču na šljaci još od prošlogodišnjeg učešća na Otvorenom prvenstvu Francuske - Rolan Garosu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.