Izbačena šampionka Rolan Garosa!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2017, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbačena šampionka Rolan Garosa!

Kiki Mladenović i pored rekordnih 16 duplih servis grešaka slavila u osmini finala protiv Muguruze sa 2:1

Niko nije očekivao, pa ni ona sama da će odbraniti titulu na Rolan Garosu, što se danas i obistinilo.

Garbinje Muguruza je poražena u četvrtom kolu ovogodišnjeg izdanja pariskog gren slema. Borila se i protiv Kristine Mladenović, ali i publike na Stadionu 2, i naravno izgubila >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa 1:2, po setovima 1:6, 6:3, 3:6. Zanimljivo je istaći da je Kiki Mladenović zabeležila čak 16 rekordnih duplih servis grešaka, ali se ipak izborila sa opasnom protivnicom.

Devojka našeg porekla, za koju se dalo pretpostaviti da može i do titule, ako je hronična povreda ne bude previše mučila, za prodor među četiri najbolje boriće se protiv bolje iz meča između Venus Vilijams i Timee Baščinski. Danas na teren izlazi i dugi branilac krune u singlu, Novak Đoković koji ukršta rekete sa 19. nosiocem Albertom Ramosom Vinjolasom.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šampionka već ide kući...

Izvor: Mondo, 04.Jun.2017

Garbinje Muguruza, teniserka koja brani trofej na Rolan Garosu, eliminisana je već u četvrtom kolu ovog grend slem turnira...Foto: (AP Photo/Petr David Josek)..Šampionka Rolan Garosu u konkurenciji žena Garbinje Muguruza eliminisana je sa drugog grend slema u sezoni, pošto je u četvrtom kolu poražena...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.