Hirvonenu pobeda, Loebu titula

Izvor: RTS, 02.Nov.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hirvonenu pobeda, Loebu titula

Finac Miko Hirvonen iz Forda pobednik je pretposlednjeg relija u sezoni u Japanu, ali je petu šampionsku titulu obezbedio Sebastijan Loeb. Francuski automobilista Loeb osvojio je sa Sitroenom treće mesto u generalnom plasmanu, što mu je osiguralo rekordnu titulu, iako je do kraja sezone preostao još reli u Velikoj Britaniji (RAK reli).
Sebastijan Loeb postao je prvi vozač koji je osvojio p...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

WRC: Lebu peta uzastopna titula

Izvor: B92, 02.Nov.2008

Francuz Sebastijan Leb osvojio je rekordnu petu uzastopnu titulu u Svetskom reli šampionatu. ..Vozač Sitroena zauzeo je treće mesto na Reliju Japana, pretposlednjoj rundi sezone, što mu je bilo dovoljno za novi šampionski pehar, iako je u finišu imao neprijatan trenutak, kada se okrenuo na stazi....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.