Fener jači od Efesa, Kalinić 8 poena

Izvor: B92, 02.Jan.2017, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fener jači od Efesa, Kalinić 8 poena

Košarkaši Fenerbahčea savladali su velikog rivala Anadolu Efes 81:75, u derbiju 13. kola turske Superlige.

Tim Željka Obradovića je meč uspeo da odbrani sedam poena prednosti stečenih u prvih 20 minuta igre.

Fener je do 11. pobede u sezoni predvodio Bobi Dikson sa 18 poena, a 17 je dodao Kostas Slukas uz sedam asistencija.

Odličan je bio i Luiđi Datome sa 16 uz pet skokova, deset je ubacio Džejms Nanali, dok je Nikola Kalinić meč završio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa osam poena i četiri uhvaćene lopte.

Najbolji u ekipi Efesa bio je Tomas Ertel sa 20 poena, 14 je dodao Čedi Osman, dok su po 11 ubacili Džejson Grejndžer i Brajant Danston, koji je imao i pet skokova.

Dva tima dele prvu poziciju u ligi sa trećim rivalom iz Istanbula Bešiktašem, sa po 11 pobeda.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fener je gazda u derbiju Istanbula, tri tima dele prvo mesto

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jan.2017

Obradovićev tim zasluženo do pobede u okršaju evroligaša..Fenerbahče je slavio u derbiju Istanbula protiv Anadolu Efesa. Obradovićev tim je pobedio velikog rivala 81:75 i sada se bodovno poravnao sa njim i Bešiktašom na čeku tabele. Sva tri tima imaju skor 11-2, a pobedu manje ima Banvit...Fener...

Nastavak na MozzartSport.com...

Darušafaka razbila Galatu, Micov 17 poena

Izvor: B92, 02.Jan.2017

Košarkaši Darušafake nadigrali su Galatasaraj 87:72, u drugom istanbulskom derbiju u 13. kolu turske Superlige...Okršaj dva evroligaša je prelomljen u drugom poluvremenu u kojem je Darušafaka ograničila domaćina na 32 poena, a postigla 49...Darušafaka je imala petoricu igrača sa dvocifrenim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.