EURO 2016: Engleska nastavila sa pobedama

Izvor: UživoFudbal.com, 27.Mar.2015, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EURO 2016: Engleska nastavila sa pobedama

Izabranici Roja Hodžsona već su na samom startu došli u vođstvo preko Vejna Runija protiv reprezentacije Litvanije. Prednost je u poslednjim trenucima prvog dela duplirao Dani Velbek. U nastavku  Sterling povećava na 3:0 da bi konačnih Engleska – Litvanija 4:0 postavio debitant Hari Kejn.

U ostalim utakmicama u grupi E kvalifikacija za EURO 2016, Slovenije je lako savladala San Marino sa 6:0, dok je Švajcarska, takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << kod kuće bila bolja od Estonije sa 3:0

Engleska je ubedljivo prva u grupi sa svih 15 bodova iz 5 utakmica, prate je Slovenija i Švajcarska sa po 9, Litvanija je na četvrtom mestu sa 6 bodova, Estonija ima 4 a San Marino samo jedan osvojeni bod.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Povezane vesti

GRUPA E: Litvanci pregaženi na Vembliju: Runi nosio Gordi albion, Kejnu dovoljna samo dva minuta za pogodak na debiju! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Mar.2015

Gordi albion slavio sa 4:0, Slovenci pregazili San Marino (6:0), uz pogodak prvotimca Partizana Branka Iliča, Švajcarci ubedljivi protiv Estonije (3:0)..Maksimalan učinak reprezentacije Engleske nakon prvog dela kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, ali se već sada može reći da je Gordi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.